miercuri, 9 martie 2011

Shih Tzu cel frumos

Shih Tzu cel frumos
 Shih tzu este un caine de talie mica, robust, dar cu o inima mare. Cu un nume care inseamna leu in limba chineza, Shih tzu este o rasa de caini foarte veche si un animal de companie foarte popular. Recunoscuta ca rasa membra a grupei cainilor de agrement de catre American Kennel Club in 1969, Shih tzu este o excelenta alegere pentru familiile cu copii sau pentru persoanele in etate.
Shih tzu este un caine de talie mica, robust, dar cu o inima mare. Cu un nume care inseamna leu in limba chineza, Shih tzu este o rasa de caini  foarte veche si un animal de companie foarte popular. Recunoscuta ca rasa membra a grupei cainilor de agrement de catre American Kennel Club in 1969, Shih tzu este o excelenta alegere pentru familiile cu copii sau pentru persoanele in etate.
La Shih tzu blana este, in mod natural, lunga si deasa, necesitand o ingrijire periodica. Parul de la nivelul fetei este, in general, prins cu ajutorul unei agrafe sau a unui elastic de par in varful capului sub forma unui mot. Pentru a diminua necesitatea unei perieri zilnice, unele persoane le trimeaza parul similar terrier-ilor. Shih tzu poate avea blana de orice culoare sau combinatii de culori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu