luni, 28 martie 2011

Brac german cu par scurt

Cainele este un excelent companion si un animal de casa care se adreseaza familiilor active. Nu este un caine recomandat persoanelor comode, inactive. Bracul german cu parul scurt tanjeste dupa miscare si activitate. Dealtfel, cainele este un companion excelent pentru membrii familiei care adora alergatul. Caine afectuos si in general, calm, bracul german cu parul scurt se va intelege bine cu copiii daca este familiarizat cu acestia inca din copilarie. Acest caine nu iubeste nimic mai mult decat sa participe la jocuri distractive sau vanatoare intreaga zi, iar apoi, noaptea, sa se cuibareasca pe canapea. Unul dintre aspectele importante cu privire la bracul german cu parul scurt este ca el trebuie sa fie considerat un membru al familiei. El trebuie sa simta ca este o parte a familiei sale, multi dintre ei fiind nefericiti cand sunt crescuti in canise.
Rasa este relativ usor de intretinut, dar trebuie, obligatoriu, sa i se asigure miscarea zilnica. Daca este lasat singur, bracul german cu parul scurt va gasi ceva de facut si are tendinta, in general, de a deveni distructiv.
Bracul german cu parul scurt are o blana scurta care necesita o minima ingrijire. Saptamanal, stergerea cu un prosop umezit ii va mentine blana curata si stralucitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu